Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
VALU I issue pseudo-stock VA at VALU. hitois Ad Ik ben op zoek naar advertenties om op het prikbord te plaatsen.
Nieuws bulletin board
advertentie

Ad en Wallet komen eraan!

2018-12-15 02:31:12 UTC

"Hitois Ad" waar gebruikers van menselijke gebruikers advertenties kunnen werven en "bitit coin wallet" "hitois wallet" zal binnenkort worden vrijgegeven.

hitois Ad Iedereen kan 'hitois-advertentie' eenvoudig toepassen in de vorm van biedadvertenties waarvan u wilt dat uw menselijke gebruikers berichten plaatsen. Als u een boekingsdatum, advertentie, biedingsbedrag (bitmunt) opgeeft en biedt, kunt u een bieding doen door een van de biedmogelijkheden voor de gebruiker van de menselijke stoel te kiezen.

Het aantal advertenties dat kan worden gepost is maximaal één per dag en als er meerdere geplaatste biedingen zijn op dezelfde dag, zal de gebruiker van de menselijke stoel er één bieden door te kijken naar het geboden bedrag en de inhoud.

Tegelijk met een succesvol bod, worden de uiterste datum van storting en het tegoedadres voor betaling per e-mail naar de bieder verzonden. Wanneer een bieder voor de deadline een bitmunt van een biedingsbedrag stuurt, wordt de advertentie automatisch op de boekingsdatum gepost.

Advertenties worden automatisch als één onderwerp op het prikbord geplaatst. Net als reguliere topic-inzendingen, worden Twitter en Facebook op de hoogte gebracht, en ook de volgers van Human worden op de hoogte gebracht.

Bitcoin "Hitois Wallet" is een webbeurs die bitmunten laat plaatsen met "hitois Ad". Net als een gewone portemonnee heeft het een beetje een muntadres en kan het geld opnemen.

Aangezien het betaaladres wordt weergegeven in het geval van een storting, wordt het bijgeschreven als het van een andere portemonnee naar dat adres wordt overgemaakt.

In het geval van opname kunt u het adres van de betaalbestemming invoeren, of in het geval van een smartphone kunt u het adres lezen door de QR-code te lezen. Geef het bestemming- en opnamebedrag op en haal geld op.

Bij uitgifte zullen administratiekosten van 0,0001 BTC optreden tegen ondergeschikt. Er is geen vergoeding voor de mensheid.

Naast de bovengenoemde twee functies, onthullen we ook de mogelijkheid om chips met bitmunten te betalen aan elke menselijke gebruiker. Iedereen kan een tip geven naar het adres van "hitois wallet".

Comments

Reactie

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.