Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Berita papan buletin
Iklan

Iklan dan Wallet akan datang tidak lama lagi!

2018-12-15 02:31:12 UTC

"Hitois Ad" di mana pengguna pengguna pengguna boleh merekrut iklan dan "dompet duit syiling bitit" "dompet hitois" akan segera dikeluarkan.

hitois iklan Semua orang boleh dengan mudah menggunakan "Iklan hitois" dalam bentuk iklan tawaran yang anda ingin Pengguna Manusia anda hantar. Jika anda menentukan tarikh pengeposan, iklan, jumlah bida (duit syiling sedikit) dan bida, anda boleh membida satu dengan memilih salah satu peluang pembidaan untuk pengguna kerusi manusia.

Bilangan iklan yang boleh disiarkan adalah sehingga satu hari, dan jika terdapat banyak tawaran yang dicatatkan pada hari yang sama, pengguna kerusi manusia akan membida satu dengan melihat jumlah dan isi kandungan bidaan.

Pada masa yang sama sebagai tawaran yang berjaya, tarikh akhir deposit dan alamat duit syiling untuk pembayaran akan dihantar kepada pembida melalui e-mel. Apabila pembeli menghantar sedikit duit syiling amaun bida pada tarikh akhir, iklan tersebut akan diposkan secara automatik pada tarikh siaran.

Iklan diposkan secara automatik sebagai satu topik di papan buletin. Sama seperti penyerahan topik biasa, Twitter dan Facebook akan diberitahu, dan juga pengikut Human akan diberitahu.

Bitcoin "Hitois Wallet" adalah dompet Web yang meletakkan syiling kecil yang disimpan dengan "Iklan hitois". Seperti dompet biasa, ia mempunyai sedikit alamat duit syiling dan boleh mengeluarkan wang.

Oleh kerana alamat pembayaran dipaparkan dalam kes deposit, ia akan dikreditkan jika menghantar dari dompet lain ke alamat tersebut.

Dalam kes pengeluaran, anda boleh memasukkan alamat destinasi pembayaran, atau dalam kes telefon pintar anda boleh membaca alamat dengan membaca kod QR. Tentukan jumlah destinasi dan pengeluaran dan tarik wang.

Dalam mendispens, yuran pengendalian 0.0001 BTC akan berlaku terhadap minor. Tiada bayaran untuk kemanusiaan.

Di samping dua fungsi di atas, kami juga mendedahkan keupayaan untuk membayar cip dengan sedikit duit syiling kepada mana-mana pengguna manusia. Sesiapa sahaja boleh memberikan tip ke alamat "dompet hitois".

Comments

Komen

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.