Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Νέα πίνακα ανακοινώσεων
Ad

Ad και Πορτοφόλι σύντομα!

2018-12-15 02:31:12 UTC

"Hitois Ad", όπου οι χρήστες των ανθρώπινων χρηστών μπορούν να στρατολογήσουν διαφημίσεις και το "πορτοφόλι με χαρτονομίσματα" "hitois wallet" θα κυκλοφορήσει σύντομα.

hitois Ad Όλοι μπορούν εύκολα να εφαρμόσουν την "hitois Ad" με τη μορφή διαφημίσεων υποβολής προσφορών που θα θέλατε να δημοσιεύσουν οι Ανθρώπινοι Χρήστες σας. Εάν καθορίσετε ημερομηνία δημοσίευσης, διαφήμιση, ποσό προσφοράς (κέρμα) και προσφέρετε, μπορείτε να προσφέρετε μία, επιλέγοντας μία από τις ευκαιρίες υποβολής προσφορών για τον χρήστη της καρέκλας.

Ο αριθμός των διαφημίσεων που μπορούν να αναρτηθούν είναι έως και ένα ημερησίως, και αν υπάρχουν πολλαπλές αναρτημένες προσφορές την ίδια ημέρα, ο χρήστης της καρέκλας θα υποβάλει προσφορά κάνοντας μια εξέταση του ποσού και του περιεχομένου προσφοράς.

Παράλληλα με την επιτυχημένη προσφορά, η προθεσμία κατάθεσης και η διεύθυνση πληρωμής για κέρματα αποστέλλονται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν ένας πλειοδότης αποστέλλει ένα μικρό νόμισμα ποσού προσφοράς εντός της προθεσμίας, η διαφήμιση δημοσιεύεται αυτόματα την ημερομηνία αποστολής.

Οι διαφημίσεις δημοσιεύονται αυτόματα ως ένα θέμα στον πίνακα ανακοινώσεων. Ακριβώς όπως οι τακτικές υποβολές θέματος, θα ειδοποιηθούν το Twitter και το Facebook και θα ενημερωθούν και οι οπαδοί του Ανθρώπου.

Bitcoin Το "πορτοφόλι Hitois" είναι ένα πορτοφόλι Web που βάζει νομίσματα λίγο κατατεθειμένα στο "hitois Ad". Όπως το συνηθισμένο πορτοφόλι, έχει μια διεύθυνση κέρματος και μπορεί να αποσύρει χρήματα.

Δεδομένου ότι η διεύθυνση πληρωμής εμφανίζεται σε περίπτωση κατάθεσης, θα πιστωθεί εάν μεταφερθεί από άλλο πορτοφόλι σε αυτή τη διεύθυνση.

Σε περίπτωση απόσυρσης, μπορείτε να εισάγετε τη διεύθυνση του προορισμού πληρωμής ή στην περίπτωση ενός smartphone μπορείτε να διαβάσετε τη διεύθυνση διαβάζοντας τον κώδικα QR. Καθορίστε τον προορισμό και το ποσό απόσυρσης και αποσύρετε τα χρήματα.

Κατά τη διανομή, θα χρεωθεί το ποσό των 0,0001 BTC έναντι των ανήλικων. Δεν υπάρχει χρέωση για την ανθρωπότητα.

Εκτός από τις παραπάνω δύο λειτουργίες, αποκαλύπτουμε επίσης την ικανότητα να πληρώνουμε τσιπς με κέρματα σε οποιοδήποτε ανθρώπινο χρήστη. Ο καθένας μπορεί να δώσει μια συμβουλή στη διεύθυνση του "πορτοφόλι hitois".

Σχόλια

Σχολιάστε

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.