Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
VALU I issue pseudo-stock VA at VALU. hitois Ad Ik ben op zoek naar advertenties om op het prikbord te plaatsen.
Nieuws bulletin board

2018-12-19 23:53:14 UTC

Hitois Ad en hitois Wallet zijn getest en vrijgegeven. Omdat het nog steeds een probleem kan hebben, is het geen officiële release. We kondigen je aan met kinois als dit officieel wordt gepubliceerd, en we zullen ook de functie-introductie bij Human Isstop introduceren. Samen hebben we ook een functie om "chips te geven" en een donatiefunctie voor hitois. Ik denk dat er nog geen aanbetaling is, maar meld dit alsjeblieft in de gevraagde community als er een probleem is in de bewerking of weergave. Bedankt.

Verwante pagina
要望コミュニティ
Reacties : 3
advertentie

2018-12-15 02:31:12 UTC

"Hitois Ad" waar gebruikers van menselijke gebruikers advertenties kunnen werven en "bitit coin wallet" "hitois wallet" zal binnenkort worden vrijgegeven.

hitois Ad Iedereen kan 'hitois-advertentie' eenvoudig toepassen in de vorm van biedadvertenties waarvan u wilt dat uw menselijke gebruikers berichten plaatsen. Als u een boekingsdatum, advertentie, biedingsbedrag (bitmunt) opgeeft en biedt, kunt u een bieding doen door een van de biedmogelijkheden voor de gebruiker van de menselijke stoel te kiezen.

Het aantal advertenties dat kan worden gepost is maximaal één per dag en als er meerdere geplaatste biedingen zijn op dezelfde dag, zal de gebruiker van de menselijke stoel er één bieden door te kijken naar het geboden bedrag en de inhoud.

Tegelijk met een succesvol bod, worden de uiterste datum van storting en het tegoedadres voor betaling per e-mail naar de bieder verzonden. Wanneer een bieder voor de deadline een bitmunt van een biedingsbedrag stuurt, wordt de advertentie automatisch op de boekingsdatum gepost.

Advertenties worden automatisch als één onderwerp op het prikbord geplaatst. Net als reguliere topic-inzendingen, worden Twitter en Facebook op de hoogte gebracht, en ook de volgers van Human worden op de hoogte gebracht.

Bitcoin "Hitois Wallet" is een webbeurs die bitmunten laat plaatsen met "hitois Ad". Net als een gewone portemonnee heeft het een beetje een muntadres en kan het geld opnemen.

Aangezien het betaaladres wordt weergegeven in het geval van een storting, wordt het bijgeschreven als het van een andere portemonnee naar dat adres wordt overgemaakt.

In het geval van opname kunt u het adres van de betaalbestemming invoeren, of in het geval van een smartphone kunt u het adres lezen door de QR-code te lezen. Geef het bestemming- en opnamebedrag op en haal geld op.

Bij uitgifte zullen administratiekosten van 0,0001 BTC optreden tegen ondergeschikt. Er is geen vergoeding voor de mensheid.

Naast de bovengenoemde twee functies, onthullen we ook de mogelijkheid om chips met bitmunten te betalen aan elke menselijke gebruiker. Iedereen kan een tip geven naar het adres van "hitois wallet".

Reacties : 0

2018-11-15 09:21:57 UTC

"Toepassingsvak voor sitekleur" is toegevoegd aan de community. Als u de kleur van uw portalsite enigszins tot uzelf wilt bepalen, dient u een onderwerp in bij de community. Ik weet niet of het alles aankan, maar ik zal mijn best doen. Lees voor meer informatie het overzicht van de community en controleer deze. We zullen ook reageren op opmerkingen dat we willen dat u de kleur die u ooit hebt gemaakt, corrigeert.

Verwante pagina
サイトカラー応募箱
Reacties : 0

2018-10-06 07:04:02 UTC

Ik denk dat het niet zoiets is als waarneembaar in kinosu, dus ik zal hier contact met je opnemen. We hebben de typen nieuwste artikelen op de lijst met websites verhoogd. Twitter en Instagram embedden de tijdlijn en zorgden ervoor dat de hatena-bladwijzer ook de nieuwste bladwijzer weergeeft. Het is jammer dat VALU's samenwerking nog niet mogelijk is. Ook bevestigde letterpot de specificaties, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat ze samenwerken. Facebook kan het doen als je een app aanvraagt ​​en OK is OK, maar omdat ik worstelde met herhaalde wijzigingen in de specificaties, is er geen schema voor samenwerking.

Reacties : 4

2018-10-05 23:02:01 UTC

board image board image We bereiden een community voor "Vertel me hoe je gehumaniseerd moet gebruiken", dus als je ons iets wilt vertellen, aarzel dan niet om een ​​vraag te stellen. Hoewel het een methode is om een ​​community te vinden, is er een menu met de naam 'Communities' in 'Find it ▼' in de rechterbovenhoek van elke pagina, zodat je vanaf hier toegang hebt tot de communitylijst. U kunt ook toegang krijgen via het "Community" -menu van elke gebruikerssite. Als u onderwerpen en opmerkingen aan de community wilt toevoegen, moet u lid zijn van de community. Aarzel niet om met ons mee te doen, want we hebben het zo ingesteld dat iedereen je kan leren hoe je de mensheid moet gebruiken.

Verwante pagina
hitoisの使い方教えて
Reacties : 0

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.