Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Nieuws bulletin board
advertentie

2018-12-15 02:31:12 UTC

ヒトイスユーザーが広告を募集できる「hitois Ad」と、ビットコインウォレットの「hitois Wallet」を近日公開します。


hitois Ad「hitois Ad」は、誰でも簡単に、ヒトイスユーザーに掲載してほしい広告を入札という形で応募できます。掲載日と広告、入札額(ビットコイン)を指定して入札すると、ヒトイスユーザーが入札された中の1つを選んで落札できます。


掲載出来る広告の数は1日1つまでで、同日に複数の掲載入札がある場合、ヒトイスユーザーは入札額や内容を見て、1つを落札します。


落札と同時に、入札者に、入金締切日や入金用ビットコインアドレスがメールで送信されます。入札者は期限までに入札額のビットコインを送金すると、掲載日に自動で広告が掲載されます。


広告はお知らせ掲示板に1つのトピックとして自動投稿されます。通常のトピック投稿と同様に、TwitterやFacebookに通知され、また、ヒトイスのフォロワーにも通知されます。


Bitcoin「hitois Wallet」は、「hitois Ad」で入金されたビットコインを入れておくWeb財布です。通常のウォレットと同様に、ビットコインアドレスを持ち、入出金が可能です。


入金の場合は入金アドレスが表示されるので、そのアドレスに他のウォレットから送金すると入金されます。


出金の場合は出金先のアドレスを入力するか、スマートフォンの場合はQRコードを読み取って宛先を読み取ることが出来ます。宛先と出金額を指定して出金します。


出金ではマイナーに対して手数料0.0001BTCが発生します。ヒトイスに対する手数料はかかりません。


また、上記2つの機能に加え、ヒトイスユーザーに誰でもビットコインでチップを払える機能も公開します。「hitois Wallet」のアドレスに対して、誰でもチップを贈ることができます。

Reacties : 0

2018-11-15 09:21:57 UTC

"Toepassingsvak voor sitekleur" is toegevoegd aan de community. Als u de kleur van uw portalsite enigszins tot uzelf wilt bepalen, dient u een onderwerp in bij de community. Ik weet niet of het alles aankan, maar ik zal mijn best doen. Lees voor meer informatie het overzicht van de community en controleer deze. We zullen ook reageren op opmerkingen dat we willen dat u de kleur die u ooit hebt gemaakt, corrigeert.

Verwante pagina
サイトカラー応募箱
Reacties : 0

2018-10-06 07:04:02 UTC

Ik denk dat het niet zoiets is als waarneembaar in kinosu, dus ik zal hier contact met je opnemen. We hebben de typen nieuwste artikelen op de lijst met websites verhoogd. Twitter en Instagram embedden de tijdlijn en zorgden ervoor dat de hatena-bladwijzer ook de nieuwste bladwijzer weergeeft. Het is jammer dat VALU's samenwerking nog niet mogelijk is. Ook bevestigde letterpot de specificaties, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat ze samenwerken. Facebook kan het doen als je een app aanvraagt ​​en OK is OK, maar omdat ik worstelde met herhaalde wijzigingen in de specificaties, is er geen schema voor samenwerking.

Reacties : 4

2018-10-05 23:02:01 UTC

board image We bereiden een community voor "Vertel me hoe je gehumaniseerd moet gebruiken", dus als je ons iets wilt vertellen, aarzel dan niet om een ​​vraag te stellen. Hoewel het een methode is om een ​​community te vinden, is er een menu met de naam 'Communities' in 'Find it ▼' in de rechterbovenhoek van elke pagina, zodat je vanaf hier toegang hebt tot de communitylijst. U kunt ook toegang krijgen via het "Community" -menu van elke gebruikerssite. Als u onderwerpen en opmerkingen aan de community wilt toevoegen, moet u lid zijn van de community. Aarzel niet om met ons mee te doen, want we hebben het zo ingesteld dat iedereen je kan leren hoe je de mensheid moet gebruiken.

Verwante pagina
hitoisの使い方教えて
Reacties : 0

2018-07-29 10:01:14 UTC

Ik merkte niet dat Twitter's API in juni werd geüpdatet, en de inhoud van de parameters die moeten worden gebruikt wanneer Twittercoördinatie moet worden gewijzigd. Bijgewerkt volgens de nieuwe specificaties, dus als u problemen ondervindt, is "samenwerking met partners onmogelijk" tot nu toe, zijn obstakels opgelost. Degenen die al hebben samengewerkt, zijn zonder problemen op de hoogte gebracht via Twitter. We kwamen overeen met degene die een fout maakte bij het koppelen van Twitter. In Gehumaniseerd, wanneer Twitter is gekoppeld, wordt een bericht gestuurd naar Twitter bij het plaatsen van een artikel in Gehumaniseerd en artikelen plaatsen bij een dienst die met Huawei samenwerkt door een andere dienst dan Gehumaniseerd. Zelfs als Twitter niet is gekoppeld, wordt een melding verzonden naar @ hitois_net.

Reacties : 0