Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Berita papan buletin

2018-12-19 23:53:14 UTC

Iklan Hitois dan hitois Wallet telah diuji dan dikeluarkan. Oleh kerana ia mungkin masih mempunyai masalah, ia bukan pembebasan rasmi. Kami mengumumkan anda dengan kinois apabila diterbitkan secara rasmi, dan kami juga akan memperkenalkan pengenalan ciri di Manusia Isstop. Bersama-sama, kita juga mempunyai fungsi untuk "memberikan cip" dan fungsi sumbangan kepada hitois. Saya fikir tiada deposit lagi, tetapi sila laporkan kepada komuniti yang diminta jika terdapat masalah dalam operasi atau paparan. Terima kasih.

Page berkaitan
要望コミュニティ
Komen : 3
Iklan

2018-12-15 02:31:12 UTC

"Hitois Ad" di mana pengguna pengguna pengguna boleh merekrut iklan dan "dompet duit syiling bitit" "dompet hitois" akan segera dikeluarkan.

hitois iklan Semua orang boleh dengan mudah menggunakan "Iklan hitois" dalam bentuk iklan tawaran yang anda ingin Pengguna Manusia anda hantar. Jika anda menentukan tarikh pengeposan, iklan, jumlah bida (duit syiling sedikit) dan bida, anda boleh membida satu dengan memilih salah satu peluang pembidaan untuk pengguna kerusi manusia.

Bilangan iklan yang boleh disiarkan adalah sehingga satu hari, dan jika terdapat banyak tawaran yang dicatatkan pada hari yang sama, pengguna kerusi manusia akan membida satu dengan melihat jumlah dan isi kandungan bidaan.

Pada masa yang sama sebagai tawaran yang berjaya, tarikh akhir deposit dan alamat duit syiling untuk pembayaran akan dihantar kepada pembida melalui e-mel. Apabila pembeli menghantar sedikit duit syiling amaun bida pada tarikh akhir, iklan tersebut akan diposkan secara automatik pada tarikh siaran.

Iklan diposkan secara automatik sebagai satu topik di papan buletin. Sama seperti penyerahan topik biasa, Twitter dan Facebook akan diberitahu, dan juga pengikut Human akan diberitahu.

Bitcoin "Hitois Wallet" adalah dompet Web yang meletakkan syiling kecil yang disimpan dengan "Iklan hitois". Seperti dompet biasa, ia mempunyai sedikit alamat duit syiling dan boleh mengeluarkan wang.

Oleh kerana alamat pembayaran dipaparkan dalam kes deposit, ia akan dikreditkan jika menghantar dari dompet lain ke alamat tersebut.

Dalam kes pengeluaran, anda boleh memasukkan alamat destinasi pembayaran, atau dalam kes telefon pintar anda boleh membaca alamat dengan membaca kod QR. Tentukan jumlah destinasi dan pengeluaran dan tarik wang.

Dalam mendispens, yuran pengendalian 0.0001 BTC akan berlaku terhadap minor. Tiada bayaran untuk kemanusiaan.

Di samping dua fungsi di atas, kami juga mendedahkan keupayaan untuk membayar cip dengan sedikit duit syiling kepada mana-mana pengguna manusia. Sesiapa sahaja boleh memberikan tip ke alamat "dompet hitois".

Komen : 0

2018-11-15 09:21:57 UTC

"Kotak aplikasi warna tapak" telah ditambahkan kepada komuniti. Sekiranya anda ingin menentukan warna laman portal anda kepada diri anda sedikit sebanyak, sila serahkan topik kepada komuniti. Saya tidak tahu sama ada ia boleh mengendalikan segala-galanya, tetapi saya akan melakukan yang terbaik. Untuk perincian, sila baca gambaran umum komuniti dan periksa. Kami juga akan membalas komen yang kami mahu anda membetulkan warna yang anda buat sekali lagi.

Page berkaitan
サイトカラー応募箱
Komen : 0

2018-10-06 07:04:02 UTC

Saya fikir ia bukan sesuatu yang sangat ketara di kinosu, jadi saya akan menghubungi anda di sini. Kami telah menambah jenis artikel terkini yang dipaparkan pada senarai laman web. Twitter dan Instagram membenamkan garis masa dan membuatnya supaya penanda buku hatena juga memaparkan penanda buku terkini. Adalah sayang bahawa kerjasama VALU tidak dapat dilakukan lagi. Juga, letterpot juga mengesahkan spesifikasi, tetapi nampaknya tidak dapat berfungsi bersama. Facebook boleh melakukannya jika anda memohon aplikasi dan OK OK, tetapi ketika saya berjuang dengan perubahan spesifikasi yang berulang, tidak ada jadwal kerjasama.

Komen : 4

2018-10-05 23:02:01 UTC

board image Kami menyediakan komuniti "Beritahu saya cara menggunakan Humanized", jadi jika anda mempunyai apa-apa untuk memberitahu kami sedikit tentang, jangan teragak-agak untuk bertanya. Walaupun ia adalah satu kaedah mencari komuniti, terdapat menu yang dipanggil "Komuniti" dalam "Temukan ▼" di sebelah kanan atas setiap halaman, supaya anda boleh mengakses dan mengakses senarai komuniti dari sini. Anda juga boleh mengakses dari menu "Komuniti" bagi setiap laman pengguna. Untuk menyiarkan topik dan ulasan kepada komuniti, anda perlu menjadi ahli komuniti. Tolong jangan teragak-agak untuk menyertai kami kerana kami telah menetapkannya supaya sesiapa boleh mengajar anda cara menggunakan Kemanusiaan.

Page berkaitan
hitoisの使い方教えて
Komen : 0

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.