Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Berita papan buletin

2018-11-15 09:21:57 UTC

コミュニティに「サイトカラー応募箱」を追加しました。
自分のポータルサイトのカラーをある程度自分で決めたいという方は、コミュニティにトピックを立てて応募してください。
全てに対応できるか分かりませんが、善処いたします。

詳細はコミュニティの概要を読んで確認してください。
一度作ったカラーを後から修正してほしいとのコメントも対応いたします。

Page berkaitan
サイトカラー応募箱
Komen : 0

2018-10-06 07:04:02 UTC

Saya fikir ia bukan sesuatu yang sangat ketara di kinosu, jadi saya akan menghubungi anda di sini. Kami telah menambah jenis artikel terkini yang dipaparkan pada senarai laman web. Twitter dan Instagram membenamkan garis masa dan membuatnya supaya penanda buku hatena juga memaparkan penanda buku terkini. Adalah sayang bahawa kerjasama VALU tidak dapat dilakukan lagi. Juga, letterpot juga mengesahkan spesifikasi, tetapi nampaknya tidak dapat berfungsi bersama. Facebook boleh melakukannya jika anda memohon aplikasi dan OK OK, tetapi ketika saya berjuang dengan perubahan spesifikasi yang berulang, tidak ada jadwal kerjasama.

Komen : 4

2018-10-05 23:02:01 UTC

board image Kami menyediakan komuniti "Beritahu saya cara menggunakan Humanized", jadi jika anda mempunyai apa-apa untuk memberitahu kami sedikit tentang, jangan teragak-agak untuk bertanya. Walaupun ia adalah satu kaedah mencari komuniti, terdapat menu yang dipanggil "Komuniti" dalam "Temukan ▼" di sebelah kanan atas setiap halaman, supaya anda boleh mengakses dan mengakses senarai komuniti dari sini. Anda juga boleh mengakses dari menu "Komuniti" bagi setiap laman pengguna. Untuk menyiarkan topik dan ulasan kepada komuniti, anda perlu menjadi ahli komuniti. Tolong jangan teragak-agak untuk menyertai kami kerana kami telah menetapkannya supaya sesiapa boleh mengajar anda cara menggunakan Kemanusiaan.

Page berkaitan
hitoisの使い方教えて
Komen : 0

2018-07-29 10:01:14 UTC

Saya tidak perasan bahawa API Twitter telah dikemas kini pada bulan Jun, dan kandungan parameter yang akan digunakan apabila koordinasi Twitter diubah. Dikemas mengikut spesifikasi baru, jadi jika anda menghadapi masalah "Kerjasama Twitter tidak mungkin" setakat ini, halangan telah diselesaikan. Mereka yang telah bekerjasama, telah diberitahu ke Twitter tanpa masalah. Kita berpadanan dengan yang salah ketika menghubungkan Twitter. Dalam Humanized, apabila Twitter dihubungkan, mesej pemberitahuan dihantar ke Twitter apabila menyiarkan artikel dalam Humanized dan menyiarkan artikel kepada perkhidmatan yang bekerjasama dengan Huawei oleh perkhidmatan selain daripada Humanized. Walaupun Twitter tidak dihubungkan, mesej pemberitahuan dihantar ke @ hitois_net.

Komen : 0

2018-04-22 13:41:09 UTC

Kami menambah fungsi album Web versi berbayar kepada Kinofoto. Dengan caj bulanan sebanyak 500 yen, saya akan menyusun foto tapak anda ke dalam album web. Tata letak reka bentuk adalah percuma, dan kecerdasan buatan secara automatik menandakannya. Hanya dengan menyunting alamat (URL) foto di laman web yang sedang dibuka, kami akan mengumpul bahan-bahan album web secara automatik. Selepas itu, jika anda menambah domain foto itu dimasukkan ke dalam album dan menambahnya ke album, gambar sasaran akan ditandakan dan ditambah ke album. * Gambar yang disiarkan di tapak dewasa atau tapak antisosial, atau foto yang dihakimi dewasa atau antisosial tidak pernah didaftarkan dalam album. Tiada had bilangan gambar dan tag tersedia dalam bahasa Inggeris dan Jepun. Apabila ditambahkan ke album, tag Inggeris akan dilampirkan dan tag Jepun akan ditambahkan dari 1 hingga 2 hari kemudian. Yuran penggunaan adalah 500 yen (termasuk cukai) / 1 pengguna adalah 31 hari. Pembayaran tetap boleh dilakukan dengan pembayaran kad kredit, jadi ia boleh digunakan tanpa kerja pembayaran yang menyusahkan. Data album adalah API menggunakan JSON, dan anda boleh memperoleh JSON dengan menggunakan ID ALBUM yang diberikan ketika mendaftar sebagai pengguna. Oleh kerana JSON boleh digunakan dengan mudah dalam pelbagai bahasa komputer, anda boleh membuat album Web dengan reka bentuk dan susun atur kegemaran anda. Untuk maklumat lanjut, sila lawati Kino Foto (https://photo.kinois.net/index.html.ja).

Page berkaitan
写真をスピードUP! - キノイスフォト
Komen : 0