Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Νέα πίνακα ανακοινώσεων

2018-11-15 09:21:57 UTC

コミュニティに「サイトカラー応募箱」を追加しました。
自分のポータルサイトのカラーをある程度自分で決めたいという方は、コミュニティにトピックを立てて応募してください。
全てに対応できるか分かりませんが、善処いたします。

詳細はコミュニティの概要を読んで確認してください。
一度作ったカラーを後から修正してほしいとのコメントも対応いたします。

Σχετική σελίδα
サイトカラー応募箱
Σχόλια : 0

2018-10-06 07:04:02 UTC

Νομίζω ότι δεν είναι κάτι το καταφανές στο kinosu, γι 'αυτό θα επικοινωνήσω μαζί σας εδώ. Αυξήσαμε τους τύπους των πιο πρόσφατων άρθρων που εμφανίζονται στη λίστα ιστοτόπων. Το Twitter και το Instagram ενσωματώνουν τη χρονολογική σειρά και το κάνουν έτσι ώστε το σελιδοδείκτη hatena να εμφανίζει επίσης τον τελευταίο σελιδοδείκτη. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η συνεργασία της VALU δεν μπορεί να γίνει ακόμη. Επίσης, το letterpot επιβεβαίωσε επίσης τις προδιαγραφές, αλλά φαίνεται απίθανο να συνεργαστεί. Το Facebook μπορεί να το κάνει αν υποβάλετε αίτηση για μια εφαρμογή και το OK είναι εντάξει, αλλά καθώς αγωνίστηκα με επαναλαμβανόμενες αλλαγές προδιαγραφών, δεν υπάρχει πρόγραμμα συνεργασίας.

Σχόλια : 4

2018-10-05 23:02:01 UTC

board image Ετοιμάζουμε μια κοινότητα "Πες μου πώς να χρησιμοποιήσεις τον ανθρωποποιημένο", οπότε αν έχεις κάτι να μας πεις λίγο, μη διστάσεις να θέσεις μια ερώτηση. Αν και είναι μια μέθοδος εύρεσης μιας κοινότητας, υπάρχει ένα μενού που ονομάζεται "Κοινότητες" στο "Εύρεση αυτό" στο επάνω δεξιά μέρος κάθε σελίδας, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα κοινοτήτων από εδώ. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση από το μενού "Κοινότητα" κάθε τοποθεσίας χρήστη. Για να δημοσιεύσετε θέματα και σχόλια στην κοινότητα, πρέπει να είστε μέλος της κοινότητας. Μη διστάσετε να συμμετάσχετε μαζί μας επειδή έχουμε το θέσει έτσι ώστε οποιοσδήποτε να σας διδάξει πώς να χρησιμοποιήσετε την Ανθρωπότητα.

Σχετική σελίδα
hitoisの使い方教えて
Σχόλια : 0

2018-07-29 10:01:14 UTC

Δεν είχα παρατηρήσει ότι το API του Twitter ενημερώθηκε τον Ιούνιο και θα πρέπει να αλλάξει το περιεχόμενο των παραμέτρων που θα χρησιμοποιηθούν όταν συντονίζεται το Twitter. Ενημερώθηκε σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές, οπότε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, η "συνεργασία στο Twitter είναι αδύνατη" μέχρι στιγμής, τα εμπόδια έχουν επιλυθεί. Όσοι έχουν ήδη συνεργαστεί, έχουν ειδοποιηθεί στο Twitter χωρίς προβλήματα. Αντιστοιχίσαμε με εκείνο που ήταν λάθος όταν πρόσφατα συνδεόταν το Twitter. Στο Humanized, όταν συνδέεται το Twitter, αποστέλλεται ένα μήνυμα ειδοποίησης στο Twitter όταν αποστέλλει ένα άρθρο σε Ανθρωποποιημένα και δημοσιεύοντας άρθρα σε μια υπηρεσία που συνεργάζεται με την Huawei από μια υπηρεσία διαφορετική από την Humanized. Ακόμη και αν το Twitter δεν είναι συνδεδεμένο, αποστέλλεται ένα μήνυμα ειδοποίησης στο @ hitois_net.

Σχόλια : 0

2018-04-22 13:41:09 UTC

Προστέθηκε μια λειτουργία πληρωμής άλμπουμ Ιστού στο Kinofoto. Με μηνιαία χρέωση 500 γιεν, θα οργανώσω τις φωτογραφίες του ιστότοπού σας σε ένα άλμπουμ ιστού. Η διάταξη του σχεδίου είναι ελεύθερη και η τεχνητή νοημοσύνη το φέρνει αυτόματα σε ετικέτες. Ακριβώς με την επεξεργασία της διεύθυνσης (URL) της φωτογραφίας στην ιστοσελίδα που είναι ανοιχτή, θα συλλέξουμε αυτόματα τα υλικά του άλμπουμ ιστού. Μετά από αυτό, αν προσθέσετε τον τομέα της φωτογραφίας που θα συμπεριληφθεί στο άλμπουμ και θα τον προσθέσετε στο άλμπουμ, η φωτογραφία προορισμού θα επισημανθεί και θα προστεθεί στο άλμπουμ. * Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε ιστότοπους για ενηλίκους ή σε αντικοινωνικούς ιστότοπους ή φωτογραφίες που θεωρούνται ενήλικες ή αντικοινωνικές δεν καταχωρούνται ποτέ στο άλμπουμ. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των εικόνων και οι ετικέτες είναι διαθέσιμες στα αγγλικά και τα ιαπωνικά. Όταν προστίθενται στο άλμπουμ, θα επισυνάπτονται αγγλικές ετικέτες και θα προστεθούν ιαπωνικές ετικέτες από 1 έως 2 ημέρες αργότερα. Το τέλος χρήσης είναι 500 γιεν (συμπεριλαμβάνεται ο φόρος) / 1 χρήστης είναι 31 ημέρες. Η τακτική πληρωμή είναι δυνατή με την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ενοχλητικές εργασίες πληρωμής. Τα δεδομένα άλμπουμ είναι ένα API που χρησιμοποιεί το JSON και μπορείτε να αποκτήσετε το JSON χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό ALBUM όταν είστε εγγεγραμμένος ως χρήστης. Εφόσον το JSON μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες γλώσσες υπολογιστών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ Web με το αγαπημένο σας σχέδιο και διάταξη. Για λεπτομέρειες, επισκεφθείτε το Kino Foto (https://photo.kinois.net/index.html.ja).

Σχετική σελίδα
写真をスピードUP! - キノイスフォト
Σχόλια : 0