Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Νέα πίνακα ανακοινώσεων

2018-12-19 23:53:14 UTC

Η Hitois Ad και το πορτοφόλι hitois έχουν δοκιμαστεί και κυκλοφορήσει. Δεδομένου ότι μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα, δεν είναι επίσημη κυκλοφορία. Σας ανακοινώνουμε με kinois όταν δημοσιεύεται επίσημα, και θα εισαγάγουμε επίσης την εισαγωγή χαρακτηριστικών στο Human Isstop. Μαζί, έχουμε επίσης μια λειτουργία να "δώσουμε μάρκες" και μια λειτουργία δωρεάς για το hitois. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ακόμη κατάθεση, αλλά παρακαλούμε να το αναφέρετε στην κοινότητα που ζητήσατε, εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία ή στην οθόνη. Σας ευχαριστώ.

Σχετική σελίδα
要望コミュニティ
Σχόλια : 3
Ad

2018-12-15 02:31:12 UTC

"Hitois Ad", όπου οι χρήστες των ανθρώπινων χρηστών μπορούν να στρατολογήσουν διαφημίσεις και το "πορτοφόλι με χαρτονομίσματα" "hitois wallet" θα κυκλοφορήσει σύντομα.

hitois Ad Όλοι μπορούν εύκολα να εφαρμόσουν την "hitois Ad" με τη μορφή διαφημίσεων υποβολής προσφορών που θα θέλατε να δημοσιεύσουν οι Ανθρώπινοι Χρήστες σας. Εάν καθορίσετε ημερομηνία δημοσίευσης, διαφήμιση, ποσό προσφοράς (κέρμα) και προσφέρετε, μπορείτε να προσφέρετε μία, επιλέγοντας μία από τις ευκαιρίες υποβολής προσφορών για τον χρήστη της καρέκλας.

Ο αριθμός των διαφημίσεων που μπορούν να αναρτηθούν είναι έως και ένα ημερησίως, και αν υπάρχουν πολλαπλές αναρτημένες προσφορές την ίδια ημέρα, ο χρήστης της καρέκλας θα υποβάλει προσφορά κάνοντας μια εξέταση του ποσού και του περιεχομένου προσφοράς.

Παράλληλα με την επιτυχημένη προσφορά, η προθεσμία κατάθεσης και η διεύθυνση πληρωμής για κέρματα αποστέλλονται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν ένας πλειοδότης αποστέλλει ένα μικρό νόμισμα ποσού προσφοράς εντός της προθεσμίας, η διαφήμιση δημοσιεύεται αυτόματα την ημερομηνία αποστολής.

Οι διαφημίσεις δημοσιεύονται αυτόματα ως ένα θέμα στον πίνακα ανακοινώσεων. Ακριβώς όπως οι τακτικές υποβολές θέματος, θα ειδοποιηθούν το Twitter και το Facebook και θα ενημερωθούν και οι οπαδοί του Ανθρώπου.

Bitcoin Το "πορτοφόλι Hitois" είναι ένα πορτοφόλι Web που βάζει νομίσματα λίγο κατατεθειμένα στο "hitois Ad". Όπως το συνηθισμένο πορτοφόλι, έχει μια διεύθυνση κέρματος και μπορεί να αποσύρει χρήματα.

Δεδομένου ότι η διεύθυνση πληρωμής εμφανίζεται σε περίπτωση κατάθεσης, θα πιστωθεί εάν μεταφερθεί από άλλο πορτοφόλι σε αυτή τη διεύθυνση.

Σε περίπτωση απόσυρσης, μπορείτε να εισάγετε τη διεύθυνση του προορισμού πληρωμής ή στην περίπτωση ενός smartphone μπορείτε να διαβάσετε τη διεύθυνση διαβάζοντας τον κώδικα QR. Καθορίστε τον προορισμό και το ποσό απόσυρσης και αποσύρετε τα χρήματα.

Κατά τη διανομή, θα χρεωθεί το ποσό των 0,0001 BTC έναντι των ανήλικων. Δεν υπάρχει χρέωση για την ανθρωπότητα.

Εκτός από τις παραπάνω δύο λειτουργίες, αποκαλύπτουμε επίσης την ικανότητα να πληρώνουμε τσιπς με κέρματα σε οποιοδήποτε ανθρώπινο χρήστη. Ο καθένας μπορεί να δώσει μια συμβουλή στη διεύθυνση του "πορτοφόλι hitois".

Σχόλια : 0

2018-11-15 09:21:57 UTC

"Κουτί εφαρμογής χρώματος τοποθεσίας" προστέθηκε στην κοινότητα. Εάν θέλετε να αποφασίσετε το χρώμα του ιστότοπου της πύλης σας σε κάποιο βαθμό, παρακαλώ υποβάλετε ένα θέμα στην κοινότητα. Δεν ξέρω αν μπορεί να χειριστεί τα πάντα, αλλά θα κάνω το καλύτερό μου. Για λεπτομέρειες, διαβάστε την επισκόπηση της κοινότητας και ελέγξτε την. Θα απαντήσουμε επίσης σε σχόλια που θέλουμε να διορθώσετε το χρώμα που κάνατε μία φορά μετά.

Σχετική σελίδα
サイトカラー応募箱
Σχόλια : 0

2018-10-06 07:04:02 UTC

Νομίζω ότι δεν είναι κάτι το καταφανές στο kinosu, γι 'αυτό θα επικοινωνήσω μαζί σας εδώ. Αυξήσαμε τους τύπους των πιο πρόσφατων άρθρων που εμφανίζονται στη λίστα ιστοτόπων. Το Twitter και το Instagram ενσωματώνουν τη χρονολογική σειρά και το κάνουν έτσι ώστε το σελιδοδείκτη hatena να εμφανίζει επίσης τον τελευταίο σελιδοδείκτη. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η συνεργασία της VALU δεν μπορεί να γίνει ακόμη. Επίσης, το letterpot επιβεβαίωσε επίσης τις προδιαγραφές, αλλά φαίνεται απίθανο να συνεργαστεί. Το Facebook μπορεί να το κάνει αν υποβάλετε αίτηση για μια εφαρμογή και το OK είναι εντάξει, αλλά καθώς αγωνίστηκα με επαναλαμβανόμενες αλλαγές προδιαγραφών, δεν υπάρχει πρόγραμμα συνεργασίας.

Σχόλια : 4

2018-10-05 23:02:01 UTC

board image Ετοιμάζουμε μια κοινότητα "Πες μου πώς να χρησιμοποιήσεις τον ανθρωποποιημένο", οπότε αν έχεις κάτι να μας πεις λίγο, μη διστάσεις να θέσεις μια ερώτηση. Αν και είναι μια μέθοδος εύρεσης μιας κοινότητας, υπάρχει ένα μενού που ονομάζεται "Κοινότητες" στο "Εύρεση αυτό" στο επάνω δεξιά μέρος κάθε σελίδας, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα κοινοτήτων από εδώ. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση από το μενού "Κοινότητα" κάθε τοποθεσίας χρήστη. Για να δημοσιεύσετε θέματα και σχόλια στην κοινότητα, πρέπει να είστε μέλος της κοινότητας. Μη διστάσετε να συμμετάσχετε μαζί μας επειδή έχουμε το θέσει έτσι ώστε οποιοσδήποτε να σας διδάξει πώς να χρησιμοποιήσετε την Ανθρωπότητα.

Σχετική σελίδα
hitoisの使い方教えて
Σχόλια : 0

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.