Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Blog

Bij het zoeken "naast SNS"

2019-01-11 14:10:52 UTC
Categorie : web
Eye Catch

Wanneer de hint van gisteren wordt gevolgd door "naast SNS", is bijna alle "volgende SNS" het resultaat. Nee, ik zou graag willen weten wat voor soort service er na SNS komt.

Velen zeggen "Next SNS of Inst". Iedereen heeft geen idee om uit SNS te komen. Als het Facebook Owakon zegt, wordt de dag SNS Owakon genoemd, niemand heeft het opgemerkt.

Waar ik het gisteren over heb, is dat we iets nodig hebben dat verder gaat dan blogs en SNS.

Maar ik weet nog steeds niet wat het is. Zelfs als ik het begrijp, is het hier mogelijk niet geschreven.

Veel van SNS waarvan wordt gezegd dat ze in de mode zijn, ontvangen nu vrouwen. Gewoon zo populair dat het snel zal verdwijnen.

SNS verandert van hand Hoewel nieuwe items verschijnen, zijn ze bijna van voorbijgaande aard. Ik vermoed dat de SNS zelf Owakon nadert.

Een beetje oud verhaal, er was een scène in de matrix om helikoptermanoeuvreertechnieken aan het hoofd te installeren. Als het een voorraadtype-service betreft, lijkt het mogelijk om de voorraad in het hoofd te storten.

Dan kan worden gezegd dat het voorraadtype nog steeds uitstekend is.

Verbind de aandelen met elkaar, nee, het is goed om erop te slaan. Installeer gegevens van mensen die gegevens hebben verzameld op de computer en laat ze meningen uitwisselen.

Het idee dat we tot nu toe niet hebben opgemerkt, is geboren, mensen zullen dat nieuwe idee in samenwerking realiseren.

Het lijkt mogelijk te zijn, toch?

Als gevolg van het hebben van een mening, werkt het misschien niet. Als je de oorzaak analyseert die niet werkte, kunnen mensen veranderen.

Ik zal deze virtuele uitwisseling meer als een spel meer maken. Goede en slechte plaatsen worden gevonden, de samenleving zal soepeler worden.

Bovendien zal het resultaat van dit experiment nuttig zijn voor de voortgang van AI. Onderzoek doen op het scherp van de snede tijdens het spelen, is het niet interessant?

Comments

Reactie

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.