Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Blog

Overweeg domeinmacht!

2018-11-27 07:32:04 UTC
Categorie : SEO
Eye Catch

Wanneer ik met mijn naam op Google zoek, komt VALU naar het hogere niveau, maar er was een vraag dat humanis helemaal niet naar de top gaat, dus ik zal de reden uitleggen.

Allereerst gaat het om het verschil in gebruik tussen het domein van VALU (valu.is) en het domein van Huawei (hitois.net), maar VALU is een subdirect-type en humanis is een subdomeintype.

In detail zal het adres van mijn Mijn pagina van VALU "valu.is / nakamurasatoru" zijn. Domein is "valu.is", met schuine streep gescheiden mijn ID, het kan worden geïdentificeerd als mijn pagina. Als Hoge daar was, zou het adres "valu.is/hoge" zijn. Het domeingedeelte "valu.is" is hetzelfde voor zowel I als Hoge.

Het adres van mijn humanis zal "satorun.hitois.net" zijn. Het domein is "satorun.hitois.net", wat het alleen kan onderscheiden van mijn site. Bovendien is het duidelijk dat het een ander domein is dan "www.hitois.net" van het gedeelde domein van Huawei. Als Hoge daar was, zou het adres "hoge.hitois.net" zijn. Uiteindelijk is het domein anders.

In termen van SEO (Search Engine Optimization) kan het subdirectorytype de domeinmacht van de ouder ontvangen zoals die is. Stel dat de domeinmacht van VALU 100 is, de domeinmacht van de pagina "valu.is / nakamurasatoru" is ook 100.

Eén subdomeintype kan slechts een deel van de domeinmacht van de ouder accepteren. Stel dat de domeinmacht van Hitous (hitois.net) 100 is, de domeinmacht van "satorun.hitois.net" zal ongeveer 10 zijn.

In het bovenstaande voorbeeld, hoewel het domeinvermogen wordt verondersteld 100 te zijn, varieert feitelijk het vermogen afhankelijk van het domein, is de hoeveelheid inhoud groot, is het vermogen groot als het domein dat gedurende een lange tijd werkt.

Het voordeel van VALU boven gehumaniseerd is dat, aangezien de gebruikerspagina's worden gescheiden door subdirectories, het domein "valu.is" alleen submappen van het aantal gebruikers heeft, wat betekent dat de hoeveelheid inhoud erg groot is.

In het geval van gehumaniseerd is de inhoud van "satorun.hitois.net" de hoeveelheid inhoud die ik heb gepost. Daarom is het nadelig dan VALU.

Maar geef het nog niet op. Domeinmacht wordt beïnvloed door autoriteit en kenmerken die verbonden zijn. Omdat ik bijvoorbeeld een webingenieur ben, verhoogt het plaatsen van alleen inhoud op webtechnologie in HYPE de autoriteit en kenmerken van webtechnologie. Dit zal de domeinkracht van "satorun.hitois.net" vergroten.

In één VALU bestaan gebruikers met verschillende kenmerken naast elkaar onder één domein, zodat autoriteit en kenmerken niet voorkomen. Met andere woorden, VALU is alleen voordelig omdat het een groot aantal gebruikers heeft, het zal niet voordelig zijn voor autoriteit of kenmerken.

Het lijdt geen twijfel dat VALU met een groot aantal gebruikers op dit moment van voordeel zal zijn, maar als u zich bewust bent van het verhogen van uw eigen domeinvermogen, kunt u VALU elk mogelijk inhalen.

Aangezien VALU een factor is die de macht van domeinen beïnvloedt, is de domeinmacht van "valu.is" zelf moeilijk te stijgen, zelfs als gebruikers meer en meer inhoud posten.

Hewis kan bijvoorbeeld de domeinkracht van "domain.is" domeinmacht van het domein "satorun.hitois.net" overschrijden. Het wordt gerealiseerd door inhoud te blijven plaatsen die nuttig is voor mensen, zoals professionele aangelegenheden, en ook zeer relevante inhoud.

Nou, sinds ik "satorun.hitois.net" heb gemaakt, zal een site, autoriteit en karakteristieken nooit verschijnen. . . Nog steeds als je zoekt op "Saturnus", is het niet dat de overheersende kracht zo duur is dat het nummer 1 is in Dantotsu.

Het subdirectorytype heeft ook een risico dat niet in het subdomeintype voorkomt.
Bij een subdirectory-type bestaat het risico dat alle gebruikerspagina's worden bestraft door een enkele gebruiker die spam doet waarvan Google niet houdt. In het geval van VALU wordt het domein "valu.is" onderworpen aan een boete.

Omdat Humanis bijvoorbeeld een subdomein is, zelfs als een actie die een strafpunt wordt op "hoge.hitois.net" wordt gedaan, heeft "satorun.hitois.net" in principe geen invloed. Omdat het een ander domein is. Natuurlijk, als je veel acties doet die veel gebruikers straffen in de mensheid, kan dit van invloed zijn op het 'hitois.net'-domein van de ouder.

Comments

profile thumbnail あゆくん
2018-11-27 07:37:02 UTC

なるほど。ロリポップやさくらサーバー借りてる様なものなんですね。個人を主体にしているヒトイスらしいやり方です。
長期的にジワジワ育ててこうと思います。
鮎川は沢山いそうなので下の名前も書かないとなあ。

profile thumbnail Satorun
2019-01-18 07:51:22 UTC

あ、そうだ!
ヒトイスの自分のサイトのドメインパワーを上げるために、他のサービスから自分のポータルサイトにリンクをはるのも有効です。
他のサービスでブログやってたりする場合は、そこから自分のポータルサイトにリンクするようにします。
最近は大きなポイントではなくなって来ていますが、外部からのリンクはドメインパワーを上げる1つの要因になっています。

profile thumbnail Satorun
2019-03-15 22:09:37 UTC

この質問をされた藤澤さんの名前での検索結果、現在VALUより上位に来ています。
ポータルサイト開設から4ヶ月ほどで検索上位に入るようになりました。
https://fujisawatrio.hitois.net

profile thumbnail Satorun
2019-03-16 13:47:41 UTC

今見たら「note」までも追い越してますね。ヒトイスへの直接の投稿が少なめなのにこれほど力が発揮できるのは、外部ブログのタイトルが上手なのかもしれません。

あとは投稿頻度の高さも考えられます。ぐんぐん上がっていっちゃってください。

Reactie

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.