Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Blog

Εξετάστε την ισχύ του τομέα!

2018-11-27 07:32:04 UTC
Κατηγορία : SEO
Eye Catch

Όταν ψάχνω στο Google με το όνομά μου, η VALU έρχεται στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά υπήρχε μια ερώτηση ότι ο humanis δεν έρχεται στην κορυφή καθόλου, γι 'αυτό θα εξηγήσω τον λόγο.

Πρώτα απ 'όλα, πρόκειται για τη διαφορά στη μορφή χρήσης μεταξύ του τομέα VALU (valu.is) και του τομέα της Huawei (hitois.net), αλλά το VALU είναι υποδιευθυνόμενος τύπος και ο humanis είναι τύπος υποτομέα.

Αναλυτικά, η διεύθυνση της Σελίδας μου VALU θα είναι "valu.is / nakamurasatoru". Ο τομέας είναι "valu.is", με την κάθετο ορισμό του αναγνωριστικού μου, μπορεί να αναγνωριστεί ως η σελίδα μου. Αν ο Hoge ήταν εκεί, η διεύθυνση θα ήταν "valu.is/hoge". Το τμήμα τομέα "valu.is" θα είναι το ίδιο και για το I και για το Hoge.

Η διεύθυνση του humanis μου θα είναι "satorun.hitois.net". Ο τομέας είναι "satorun.hitois.net", ο οποίος από μόνο του μπορεί να το διακρίνει από τον ιστότοπό μου. Επιπλέον, είναι κατανοητό ότι πρόκειται για έναν τομέα διαφορετικό από τον "www.hitois.net" του κοινόχρηστου τομέα της Huawei. Αν ο Hoge ήταν εκεί, η διεύθυνση θα ήταν "hoge.hitois.net". Αφού όλος ο τομέας είναι διαφορετικός.

Από την άποψη του SEO (Search Engine Optimization), ο τύπος υποκαταλόγου μπορεί να λάβει την ισχύ του τομέα γονέα όπως είναι. Για παράδειγμα, αν υποτεθεί ότι η ισχύς τομέα VALU είναι 100, η ισχύς τομέα της σελίδας "valu.is / nakamurasatoru" είναι επίσης 100.

Ένας τύπος υποτομέα μπορεί να αποδεχθεί μόνο ένα μέρος της ισχύος τομέα του γονέα. Για παράδειγμα, αν υποτεθεί ότι η ισχύς τομέα του Hitous (hitois.net) είναι 100, η ισχύς τομέα του "satorun.hitois.net" θα είναι περίπου 10.

Στο παραπάνω παράδειγμα, μολονότι η ισχύς τομέα θεωρείται ότι είναι 100, στην πραγματικότητα η ισχύς ποικίλει ανάλογα με τον τομέα, το μέγεθος του περιεχομένου είναι μεγάλο, η ισχύς είναι μεγάλη, ως τομέας που λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πλεονέκτημα του VALU έναντι του εξανθρωπισμένου είναι ότι επειδή οι σελίδες χρήστη διαχωρίζονται από υποκαταλόγους, ο τομέας "valu.is" έχει μόνο υποκαταλόγους του αριθμού των χρηστών, πράγμα που σημαίνει ότι το περιεχόμενο είναι πολύ μεγάλο.

Στην περίπτωση του Humanized, το ποσό περιεχομένου του "satorun.hitois.net" είναι το ποσό του περιεχομένου που δημοσιεύσαμε. Ως εκ τούτου, είναι μειονεκτική από την VALU.

Αλλά μην το παραδώσετε ακόμα. Η ισχύς του τομέα επηρεάζεται από την εξουσία και τα χαρακτηριστικά που είναι δεμένα. Για παράδειγμα, δεδομένου ότι είμαι μηχανικός ιστού, η δημοσίευση μόνο περιεχομένου στην τεχνολογία ιστού στο HYPE αυξάνει την εξουσία και τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας ιστού. Αυτό θα αυξήσει την ισχύ τομέα του "satorun.hitois.net".

Σε μία VALU, συνυπάρχουν χρήστες με διάφορα χαρακτηριστικά κάτω από έναν τομέα, οπότε η αρχή και τα χαρακτηριστικά δεν συμβαίνουν. Με άλλα λόγια, η VALU είναι επωφελής μόνο επειδή έχει μεγάλο αριθμό χρηστών, δεν θα είναι επωφελής για αρχή ή χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η VALU με μεγάλο αριθμό χρηστών θα είναι επωφελής αυτή τη στιγμή, αλλά εάν είστε συνειδητοί για την αύξηση της δικής σας εξουσίας τομέα, είτε κάποιος μπορεί να ξεπεράσει την VALU.

Δεδομένου ότι ο VALU είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει την ισχύ τομέα, η ισχύς τομέα του ίδιου του "valu.is" είναι δύσκολο να αυξηθεί ακόμα και αν οι χρήστες δημοσιεύσουν περιεχόμενο όλο και περισσότερο.

Για παράδειγμα, ο Hewis μπορεί να ξεπεράσει την εξουσία τομέα της "domain.is" εξουσίας τομέα του τομέα "satorun.hitois.net". Αποτελείται από τη συνέχιση της δημοσίευσης περιεχομένου που είναι χρήσιμο για τους ανθρώπους, όπως επαγγελματικά θέματα, αλλά και εξαιρετικά σχετικό περιεχόμενο.

Καλά, δεδομένου ότι έχω κάνει "satorun.hitois.net" μια διαφορετική περιοχή, η αρχή και τα χαρακτηριστικά δεν θα αυξηθεί ποτέ. . . Ακόμα αν ψάχνετε για τον "Κρόνο", δεν είναι ότι η κυρίαρχη δύναμη είναι τόσο ακριβή που είναι η Νο 1 στο Dantotsu.

Επίσης, ο τύπος υποκαταλόγου έχει έναν κίνδυνο που δεν είναι σε τύπο υποτομέα.
Με έναν τύπο υποκαταλόγου, υπάρχει ο κίνδυνος όλες οι σελίδες χρηστών να υπόκεινται σε κυρώσεις από έναν μόνο χρήστη που κάνει spamming που η Google αντιπαθεί. Στην περίπτωση του VALU, ο τομέας "valu.is" υπόκειται σε ποινή.

Εφόσον ο Ανθός είναι ένας τύπος υποτομέα, για παράδειγμα, ακόμα κι αν γίνει μια ενέργεια που γίνεται αντικείμενο ποινής στο "hoge.hitois.net", το "satorun.hitois.net" ουσιαστικά δεν έχει καμία επίδραση. Γιατί είναι ένας άλλος τομέας. Φυσικά, εάν κάνετε πολλές ενέργειες που πολλοί χρήστες θα τιμωρήσουν στην Ανθρωπότητα, μπορεί να επηρεάσει τον τομέα γονικής "hitois.net".

Σχόλια

profile thumbnail あゆくん
2018-11-27 07:37:02 UTC

なるほど。ロリポップやさくらサーバー借りてる様なものなんですね。個人を主体にしているヒトイスらしいやり方です。
長期的にジワジワ育ててこうと思います。
鮎川は沢山いそうなので下の名前も書かないとなあ。

profile thumbnail Satorun
2019-01-18 07:51:22 UTC

あ、そうだ!
ヒトイスの自分のサイトのドメインパワーを上げるために、他のサービスから自分のポータルサイトにリンクをはるのも有効です。
他のサービスでブログやってたりする場合は、そこから自分のポータルサイトにリンクするようにします。
最近は大きなポイントではなくなって来ていますが、外部からのリンクはドメインパワーを上げる1つの要因になっています。

profile thumbnail Satorun
2019-03-16 13:47:41 UTC

今見たら「note」までも追い越してますね。ヒトイスへの直接の投稿が少なめなのにこれほど力が発揮できるのは、外部ブログのタイトルが上手なのかもしれません。

あとは投稿頻度の高さも考えられます。ぐんぐん上がっていっちゃってください。

Σχολιάστε

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.