Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Blog

We moeten iets maken dat verder gaat dan blogs en SNS

2019-01-10 14:11:38 UTC
Categorie : hitois ontwikkeling
Eye Catch

De mensheid heeft een blog als een functie en kan ook als SNS worden gebruikt, dus ik denk dat het als geheel menselijker is dan alleen bloggen.

Ik denk dat SNS zich nog steeds aan het ontwikkelen is, dus ik kan het niet gemakkelijk vergelijken, maar ik denk dat het als geheel menselijk wordt, zijn huidige plaats niet verliest.

De schop van een blog van een persoon in Humanis wordt echter vaak benadrukt. Vergeleken met algemene blogservice is Huawei's blog inderdaad armoedig. Ik denk dat het informatievak, zoals de kaarten die vaak worden geadopteerd door SNS, automatisch wordt weergegeven, of dat de delen die in chronologische volgorde worden gemengd met artikelen van andere services uitstekend zijn.

Veel mensen die de mensheid lasteren, wijzen op de slechte gebruikersinterface en het ontwerp.

Wat betreft de gebruikersinterface, Huawei is heel anders dan de bestaande service, dus ik doe het zoals de huidige situatie als de optimale oplossing van Huangyu, maar vanuit het oogpunt van een blogger zal het shabby zijn.

Er is een probleem dat gebruikers geen geweldige ervaring kunnen bieden omdat de ervaring van de gebruiker niet kan worden afgehandeld, maar ik denk dat de kijkervaring van mensen door het browsen van gebruikers erg interessant is. Als je geen individuele knoppen wilt gebruiken of geen schuifbalk wilt gebruiken, zullen verbeteringen in dergelijke fijne punten op een stabiele basis worden aangebracht, maar degenen die de ervaring van het gebruik van het gehele humaniseren verbeteren in plaats van het gebruik van individuele functies Ik denk dat het belangrijk is.

Ik heb de moeite genomen hoe belangrijk het is om de mensachtige shogo-blogfunctie te verbeteren.

Humanis kan niet alleen blogs plaatsen, maar ook recente statusrapporten, muziek, boeken, apps, korte verhalen, galerieën en andere werken, evenals communities en samenwerkingsprojecten.

Alleen het maken ervan is niet leuk, dus er zijn vier typen tijdlijnfuncties waarmee u elke activiteit in chronologische volgorde kunt bekijken.

Een van hen, " hitois follow ", is een smartphone-applicatie en na het installeren op een smartphone, kun je een menselijke gebruiker volgen zonder in te loggen. Met andere woorden, u kunt het gebruiken, zelfs als u geen gebruiker van een menselijke stoel bent.

Het concept is vergelijkbaar met een bladwijzer, u kunt de favoriete gebruiker met één tik volgen en u kunt bladeren in de activiteit van alle gebruikers die in chronologische volgorde volgen.

Activiteiten zijn niet alleen voor de mensheid, maar ook activiteiten op blogs en inhoudsboekhoudingsservices die zijn gekoppeld, worden ook op de tijdlijn geplaatst.

Kortom, het is een zeer geavanceerde bladwijzer. Normale bladwijzers slaan links op naar specifieke pagina's, maar 'hitois volgen' geeft geen bladwijzer voor specifieke links, maar bladwijzers voor menselijke gebruikers, zodat nieuwe activiteiten op het scherm na elkaar worden weergegeven Het is.

Met andere woorden, Huilsey stelt een nieuw standpunt voor op het web.

Ik denk dat de mensheid een nederlaag wordt voor blogs en SNS als geheel. Een shogo-blog trekt echter benen. Mensen die gehumaniseerd willen lasteren zijn in het begin aan het bloggen.

Ik weet dat velen volgers zullen zijn die het woord zullen volgen.

Humphrey's blog moet verder gaan dan Wordpress. Het is het lot. Ik denk echter dat ik "blog" overweldigend moet overschrijden als ik het doe. Ik heb gedacht, maar ik kan het me nog niet voorstellen.

Ik maak nog niet eens een antwoord of ik volledig nieuwe functies moet maken, blogs extra moet maken of de blog aanzienlijk moet upgraden.

Ik denk dat het tijd is om na te denken over Post Blog, Post SNS. Ik denk dat Huawei het als geheel beseft, maar het is nog steeds zwak.

Hoe dan ook, kijk niet naar beneden en moet altijd naar voren kijken of vooruit gaan.

Comments

profile thumbnail ひこたん
2019-01-11 01:07:14 UTC

あれ、ブログが途中までしか表示されていないような?

profile thumbnail ひこたん
2019-01-11 01:14:25 UTC

デザイン的には、最近、凄く良くなりましたよ❗️
d(^-^")

profile thumbnail Satorun
2019-01-12 01:38:04 UTC

デザインいじってる際にブログが途中までしか表示されないようになってしまってたんですよ。昨日修正して、今は直ってます。
ご迷惑おかけしました。

デザインはちょこちょこ良くしていこうと思います。

Reactie

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.