Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Blog

Kita perlu membuat sesuatu di luar blog dan SNS

2019-01-10 14:11:38 UTC
Kategori : perkembangan hitois

Kemanusiaan mempunyai blog sebagai ciri dan juga boleh digunakan seperti SNS, jadi saya fikir bahawa secara keseluruhan bersifat humanised itu adalah di luar blogging.

Saya fikir SNS masih berkembang, jadi saya tidak boleh membandingkannya dengan mudah, tetapi saya fikir bahawa secara keseluruhannya manusia tidak kehilangan tempatnya sekarang.

Bagaimanapun, keraguan blog seseorang dalam Humanis sering ditekankan. Berbanding dengan perkhidmatan blog umum, blog Huawei memang lusuh. Saya fikir kotak maklumat, seperti kad yang sering diterima pakai oleh SNS, dipaparkan secara automatik, atau bahagian-bahagian yang bercampur dengan urutan kronologi bercampur dengan artikel yang disiarkan oleh perkhidmatan lain adalah sangat baik.

Ramai orang yang memfitnah kemanusiaan menunjuk antara muka pengguna yang lemah dan reka bentuk.

Bagi antara muka pengguna, Huawei sangat berbeza dengan perkhidmatan sedia ada, jadi saya melakukannya seperti keadaan semasa sebagai penyelesaian optimum dari Huangyu, tetapi dari pandangan seorang blogger ia akan menjadi lusuh.

Terdapat masalah yang pengguna tidak dapat memberikan pengalaman yang luar biasa kerana pengalaman pengguna tidak dapat dikendalikan, tetapi saya berfikir bahawa pengalaman menonton manusia dengan melayari pengguna sangat menarik. Sekiranya anda tidak merasakan menekan butang individu atau tidak mempunyai bar slaid, penambahbaikan dalam mata halus akan dilakukan secara mantap, tetapi mereka yang meningkatkan pengalaman menggunakan keseluruhan manusia daripada menggunakan fungsi individu Saya fikir ia penting.

Saya terganggu betapa pentingnya untuk memperbaiki fungsi blog shogo seperti manusia.

Humanis boleh menyiarkan bukan sahaja blog tetapi juga laporan status terkini, muzik, buku, aplikasi, cerita pendek, galeri dan karya lain, serta komuniti dan projek kerjasama.

Hanya mencipta tidak menyenangkan, jadi terdapat empat jenis ciri garis masa yang anda boleh melihat setiap aktiviti dalam susunan kronologi.

Salah satunya, " hitois ikuti ", adalah aplikasi telefon pintar, dan selepas memasangnya pada telefon pintar, anda boleh mengikuti pengguna manusia tanpa mendaftar masuk. Dengan kata lain, anda boleh menggunakannya walaupun anda bukan pengguna kerusi manusia.

Konsepnya mirip dengan penanda buku, anda boleh mengikuti pengguna kegemaran dengan satu ketuk, dan anda boleh melayari aktiviti semua pengguna yang mengikuti susunan kronologi.

Aktiviti bukan sahaja pada Kemanusiaan, tetapi juga aktiviti-aktiviti blog dan perkhidmatan posting kandungan yang dipautkan juga dipaparkan pada garis masa.

Pendek kata, ia adalah penanda buku yang sangat canggih. Penanda buku biasa menyimpan pautan ke halaman tertentu, tetapi "mengikuti hitois" tidak menanda butiran tertentu, tetapi penanda buku pengguna pengguna, supaya aktiviti baru dipaparkan satu demi satu pada skrin Ia adalah.

Dengan kata lain, Huilsey mencadangkan cara baru untuk melihat Web.

Saya fikir kemanusiaan menjadi kekalahan kepada blog dan SNS secara keseluruhan. Walau bagaimanapun, blog shogo sedang menarik kaki. Orang yang ingin memfitnah Humanized adalah blogging pada mulanya.

Saya tahu ramai yang akan menjadi pengikut wordpress.

Blog Humphrey mesti melampaui Wordpress. Ia adalah nasib. Bagaimanapun, saya fikir saya harus melampaui "blog" jika saya melakukannya. Saya fikir, tetapi saya tidak boleh bayangkan lagi.

Saya tidak pernah membuat jawapan sama ada untuk membuat fungsi sepenuhnya baru, membuat blog tambahan, atau meningkatkan blog dengan ketara.

Saya fikir ia adalah masa untuk berfikir tentang Blog Post, Post SNS. Saya fikir Huawei menyedarinya secara keseluruhan, tetapi ia masih lemah.

Bagaimanapun, jangan melihat ke bawah dan sentiasa perlu bergerak ke hadapan atau bergerak ke hadapan.

Comments

profile thumbnail Satorun
2019-01-12 01:38:04 UTC

デザインいじってる際にブログが途中までしか表示されないようになってしまってたんですよ。昨日修正して、今は直ってます。
ご迷惑おかけしました。

デザインはちょこちょこ良くしていこうと思います。

Komen

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.