Satoru Nakamura Satoru Nakamura (Satorun)
Blog

Πρέπει να κάνουμε κάτι πέρα από τα blogs και το SNS

2019-01-10 14:11:38 UTC
Κατηγορία : hitois ανάπτυξη
Eye Catch

Η ανθρωπότητα έχει ένα blog ως χαρακτηριστικό και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν SNS, οπότε πιστεύω ότι στο σύνολό της εξανθρωπισμένο είναι πέρα από το blogging.

Νομίζω ότι το SNS εξακολουθεί να αναπτύσσεται, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω εύκολα, αλλά νομίζω ότι στο σύνολό του εξανθρωπισμένο δεν χάνει τη σημερινή του θέση.

Ωστόσο, συχνά επισημαίνεται η λεπτότητα του blog ενός ατόμου στο Humanis. Σε σύγκριση με τη γενική υπηρεσία blog, το blog του Huawei είναι πράγματι άθλια. Νομίζω ότι το πλαίσιο πληροφοριών, όπως οι κάρτες που συχνά υιοθετούνται από το SNS, εμφανίζεται αυτόματα ή τα μέρη που αναμειγνύονται με χρονολογική σειρά αναμεμειγμένα με άρθρα που δημοσιεύονται από άλλες υπηρεσίες είναι εξαιρετικά.

Πολλοί άνθρωποι που συκοφαντούν την ανθρωπότητα επισημαίνουν το φτωχό περιβάλλον χρήστη και το σχεδιασμό.

Όσο για τη διεπαφή χρήστη, η Huawei διαφέρει πολύ από την υπάρχουσα υπηρεσία, γι 'αυτό το κάνω όπως η παρούσα κατάσταση ως η βέλτιστη λύση του Huangyu, αλλά από την πλευρά του blogger θα είναι άθλια.

Υπάρχει ένα πρόβλημα που οι χρήστες δεν μπορούν να προσφέρουν μια θαυμάσια εμπειρία, διότι η εμπειρία του χρήστη δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, αλλά πιστεύω ότι η εμπειρία προβολής των ανθρώπων με την περιήγηση των χρηστών είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Εάν δεν αισθάνεστε ότι πιέζετε τα μεμονωμένα κουμπιά ή δεν έχετε μια μπάρα ολίσθησης, οι βελτιώσεις σε τέτοιους λεπτούς πόντους θα γίνουν σε σταθερή βάση, αλλά εκείνοι που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης του συνόλου, εξανθρωπίζουν, αντί να χρησιμοποιούν μεμονωμένες λειτουργίες Νομίζω ότι είναι σημαντικό.

Μου ενοχλεί πόσο σημαντικό είναι να βελτιωθεί η ανθρώπινη λειτουργία shogo blogging.

Το Humanis μπορεί να δημοσιεύσει όχι μόνο blogs αλλά και πρόσφατες αναφορές κατάστασης, μουσική, βιβλία, εφαρμογές, διηγήματα, γκαλερί και άλλα έργα, καθώς και κοινότητες και έργα συνεργασίας.

Δημιουργώντας απλά δεν είναι διασκεδαστικό, υπάρχουν τέσσερις τύποι χαρακτηριστικών χρόνου που μπορείτε να δείτε κάθε δραστηριότητα σε χρονολογική σειρά.

Ένας από αυτούς, το " hitois follow ", είναι μια εφαρμογή smartphone και μετά την τοποθέτησή του σε ένα smartphone, μπορείτε να ακολουθήσετε έναν ανθρώπινο χρήστη χωρίς να συνδεθείτε. Με άλλα λόγια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και αν δεν είστε χρήστης καρέκλας.

Η ιδέα είναι παρόμοια με ένα σελιδοδείκτη, μπορείτε να ακολουθήσετε τον αγαπημένο χρήστη με ένα πάτημα και μπορείτε να περιηγηθείτε στη δραστηριότητα όλων των χρηστών που ακολουθούν με χρονολογική σειρά.

Οι δραστηριότητες δεν αφορούν μόνο την Ανθρωπότητα, αλλά και οι δραστηριότητες σχετικά με τα ιστολόγια και τις υπηρεσίες απόσπασης περιεχομένου που συνδέονται επίσης δημοσιεύονται στο χρονοδιάγραμμα.

Εν ολίγοις, είναι ένα πολύ εξελιγμένο σελιδοδείκτη. Οι συνηθισμένοι σελιδοδείκτες αποθηκεύουν συνδέσμους σε συγκεκριμένες σελίδες, αλλά το "hitois follow" δεν προσθέτει σελιδοδείκτες σε συγκεκριμένους συνδέσμους, αλλά κάνει σελιδοδείκτες χρήστες του ανθρώπινου χρήστη, έτσι ώστε οι νέες δραστηριότητες να εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο στην οθόνη Είναι.

Με άλλα λόγια, ο Huilsey προτείνει μια νέα άποψη στο διαδίκτυο.

Νομίζω ότι η ανθρωπότητα γίνεται μια ήττα σε blogs και SNS στο σύνολό της. Ωστόσο, ένα blog shogo τραβά τα πόδια. Οι άνθρωποι που θέλουν να συκοφαντούν εξανθρωπισμένοι είναι το blogging.

Ξέρω ότι πολλοί θα είναι οπαδοί wordpress.

Το blog του Humphrey πρέπει να υπερβαίνει το Wordpress. Είναι μοίρα. Ωστόσο, νομίζω ότι πρέπει να υπερβεί υπερβολικά το "blog" αν το κάνω. Έχω σκεφτεί, αλλά δεν μπορώ να το φανταστώ ακόμα.

Δεν έχω ακόμα μια απάντηση αν θα δημιουργήσουμε εντελώς νέες λειτουργίες, θα κάνουμε επιπλέον blog ή θα αναβαθμίσουμε σημαντικά το blog.

Νομίζω ότι είναι καιρός να σκεφτούμε το Post Blog, Post SNS. Νομίζω ότι η Huawei το αντιλαμβάνεται στο σύνολό της, αλλά εξακολουθεί να είναι αδύναμη.

Εν πάση περιπτώσει, μην κοιτάζετε προς τα κάτω και πάντα πρέπει να ανεβείτε προς τα εμπρός ή προς τα εμπρός.

Σχόλια

profile thumbnail Satorun
2019-01-12 01:38:04 UTC

デザインいじってる際にブログが途中までしか表示されないようになってしまってたんですよ。昨日修正して、今は直ってます。
ご迷惑おかけしました。

デザインはちょこちょこ良くしていこうと思います。

Σχολιάστε

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.